coaching

monitor uw gezondheid

brainstorm

targets

start-up

op maat

monitoren van uw gezondheid

Net als uw eigen gezondheid, is het ook belangrijk om de gezondheid van uw bedrijf in de gaten te houden. Wij werken met u samen om de gezondheid en prestaties van uw bedrijf te verbeteren op de vlakken waar dit nodig is. Of u nu een brainstorm partner zoekt met periodieke meetings of juist een partner nodig heeft om uw doelen (en/of targets) te behalen. Wij maken samen met u een plan, afgestemd op uw wensen om uw doelen te realiseren. 

brainstorm

Periodieke brainstorm sessies (totaal 3 uur per maand) waarbij wij u adviseren en zorgen dat u op het juiste pad blijft opereren inclusief plan.

targets

Periodieke coaching, intern of extern om uw doelen en targets te realiseren op welk gebied dan ook. Wij staan u bij als partner en externe coördinator. 

start-up

Uw eigen bedrijf op starten, maar heeft u graag wat ondersteuning gedurende het proces? Wij helpen u waar en wanneer u het nodig heeft. 

op maat

Specifieke coaching nodig, of coaching op management niveau? Wij helpen uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen door middel van onze expertise.

waarom coaching?

waarom coaching?

Door (externe) coaching haalt u een bredere expertise en andere perspectieven in huis. Vaak bent u bezig met de dagelijkse werkzaamheden en ziet u door de bomen het bos niet meer. Hierbij is het verstandig om een extern persoon binnen uw organisatie te hebben die met een frisse blik en brede expertise uw bedrijf naar een nieuw niveau kan tillen. U kunt blijven focussen op uw bedrijf, waarbij wij kijken naar nieuwe mogelijkheden, naar wat er beter kan om zo uw kosten te reduceren, sales te verhogen en uw bedrijf gezonder te maken. Wij denken niet alleen mee, wij doen ook mee!

coaching en uitvoering

Naast dat wij u of uw bedrijf coachen, helpen wij u ook met het uitvoerende gedeelte waarbij wij een groot gedeelte hiervan uit handen nemen. Wij begrijpen dat u niet altijd de middelen beschikbaar heeft (of zou willen stellen) om van uw focus af te willen zien. Wij pakken daarbij het uitvoerende gedeelte mede op om u te ontlasten en samen met u, maar op de achtergrond, uw bedrijf te verbeteren of uw doelen te behalen.

gezonheid monitoren

Het blijft belangrijk om de gezondheid van uw bedrijf in de gaten te houden, dat doet u immers ook met uw eigen gezondheid! Wij zorgen voor periodieke analyses en controles om te kijken of uw bedrijf aan de voorwaarden voldoet en u tevreden bent over de prestaties. We kijken samen naar waar het goed loopt, of waar wat meer aandacht nodig is. Alles om de gezondheid van uw bedrijf te kunnen garanderen voor de toekomst.