analyseren

controle op uw bedrijf

uw bedrijf op de kop

Behaald u niet de gewenste doelen? Zit u met de handen in het haar omdat u niet weet hoe u uw bedrijf naar een nieuw niveau kunt tillen? Of loopt u gedurende weg tegen problemen aan? Wij analyseren uw bedrijf en zetten deze volledig op de kop om te kijken waar kansen liggen, waar het niet lekker loopt, waar verbetering nodig en hoe we dit samen met u het beste kunnen aanpakken. Dit alles samen met u, maar op de achtergrond, zodat u alsnog kunt focussen op uw dagelijkse werkzaamheden en bezigheden.

wat we doen

intern

Interne analyse van uw bedrijf, hoe het momenteel functioneert en hoe u tegenover uw doelen staat. 

extern

Externe analyse van uw klanten, uw concurrentie, marktpositionering en meer. Alles om een goed beeld te krijgen van uw omgeving.

winstmodel

Hoe zit uw huidig winstmodel in elkaar en wat kan hieraan verbetert worden? Zijn er andere mogelijkheden in de markt?  

marketing

Samen kijken we of uw huidige marketing strategie nog up-to-date is en of de content die u plaatst relevant en effectief is. 

website

Samen analyseren we uw website, de gebruiksgegevens, omzetcijfers en kijken we waar er kansen liggen en waar verbeterpunten zijn.

mangement

Hoe zit uw huidige management structuur in elkaar? Is deze nog optioneel voor het functioneren van uw bedrijf?  

automatisering

Samen kijken we naar waar u tijd kunt besparen met geautomatiseerde elementen. Dit scheelt u tijd en geld.

en meer

Alles is mogelijk, samen maken we een plan en zorgen we ervoor dat u uw doelstelling gaat halen. Niks gaat te ver voor ons!