opzetten

gezonde ontwikkeling

van a tot z

In samenwerking met u maken wij uw dromen realiteit. Heeft u altijd al uw bedrijf willen opzetten of naar een nieuw niveau willen tillen? Met onze expertise en kennis zetten wij uw gevoel en identiteit om in uw bedrijf waarbij u op korte termijn een succesvolle onderneming heeft. Van een logo, huisstijl, volledige branding, marketing tot het bouwen van uw website en het monitoren van uw prestaties. Wij kunnen uw plan van a tot z uitvoeren! 

plan van aanpak

Alles begint met een plan. Samen pakken we uw ideeën op en concretiseren deze om ze te kunnen uitvoeren. 

uw paspoort

Uw brand identiteit is een van de belangrijkste fundamenten van uw bedrijf. Wij bouwen uw bedrijfspaspoort op. 

webdevelopment

Als de volledige basis van uw bedrijf staat, is het belangrijk deze op een professionele manier te communiceren naar de buitenwereld. 

analyse

Wij stoppen niet na oplevering, nee wij blijven u ondersteunen om te blijven verbeteren en verder te komen in uw doelstellingen.

informatie

Wat is belangrijk voor u? Wat staat er al en wat moet nieuw komen? We voegen alle informatie samen om tot een goed plan te komen. 

doelen

Wat zijn uw doelen en waar ziet u zichzelf en uw bedrijf in de aankomende jaren. Welke concrete doelen gaan we behalen met het project?

strategie

Op wat voor manier gaan we deze doelen behalen? Welke strategie gebruiken we en op welke manier willen we ons in de markt zetten? 

timeline

Welke stappen gaan we nemen en binnen welke tijdsperiode gaan we dit doen. Alles wordt uiteindelijk concreet door het stellen van een deadline. 

plan van aanpak

Alles begint met een plan. Samen maken we een plan van aanpak, wat is belangrijk voor u? Wat wil u bereiken in de aankomende periode? Hoe gaan we dit bereiken en wat zijn de mogelijkheden. Alles om uw doelen te kunnen realiseren en concreet te maken. Hierbij voegen we alle informatie samen om tot een complete doelstelling te kunnen komen. Samen stellen uw strategie en de strategie van het project vast binnen een bepaalde timeline. Alles om uw doelstelling en visie te behalen. 

uw paspoort

Het opzetten van uw bedrijf paspoort is het fundament van uw onderneming. Wij ontwikkelen alles om uw bedrijf ‘body’ te kunnen geven en om de juiste look en feeling naar de buitenwereld te kunnen overdragen. Van het maken van een pakkend logo tot het opzetten van een volledig bedrijfsidentiteit met daarin alle benodigde branding materialen, wij zorgen dat uw bedrijf de juiste basis krijgt!

logo

Uw logo is het (h)erkenningspunt van uw organisatie. Wij zorgen voor het perfecte beeldmerk.  

branding

Met behulp van onze branding expertise zorgen wij voor een uniforme en professionele uitstraling van uw onderneming.

designs

Wij leveren elke gewenste designs aan, spandoeken, visitekaartjes, u verzint het en wij zorgen dat het ontwikkeld word! 

paspoort

Daarnaast zorgen wij dat uw bedrijf compleet is. U krijgt een volledig stijlpakket mee om te zorgen dat uw bedrijf er tussenuit spat! 

doelstelling

Samen gaan we om de tafel om de juiste doelstelling te maken voor uw website en hoe we deze gaan behalen. 

UI & UX

Wij zorgen voor de beste UI & UX ervaringen met passende designs en versimpelende gebruikerservaringen.

wireframes

Het maken van een plan en het uitwerken hiervan is belangrijk. Samen kijken we naar wat de beste gebruikerservaringen zijn.

hosting

Alles uit handen geven? Wij zorgen ook voor hosting van uw website en/of uw email adressen en het beheren hiervan. 

webdevelopment

Wij bouwen en ontwikkelen op maat gemaakte online development oplossing specifiek voor uw situatie. Of u nu enkel een simpele informatie website wilt voor uw bedrijf, of u een gehele webshop of learning management systeem zou willen, alles is hierin mogelijk. Gebruiksvriendelijkheid en effectiviteit voor beide de gebruiker en voor de beheerder is van groot belang. Wij zorgen voor de beste UI & UX ervaringen en bouwen geautomatiseerde systemen om u te ontlasten en processen te versimpelen. 

analyse

Wij gaan verder dan enkel het opleveren van een mooi product. Wij zorgen voor continuïteit, verbetering en het blijven monitoren van de gezondheid van uw bedrijf om te zorgen dat u ‘on track’ blijft. Als uw bedrijf namelijk op top conditie is, moet deze wel goed onderhouden worden. Wij zorgen ervoor dat u kunt blijven presteren als een topsporter! 

continuïteit

Continuïteit in uw bedrijf is uiterst belangrijk. Zorgen dat u ‘on track’ blijft maar ook kunt blijven presteren. 

verbetering

Het onderhouden en blijven verbeteren is een belangrijk aspect om te zorgen dat u voor de concurrentie blijft.