over ons

de beste op elk gebied

+10 jaar ervaring

Wij zijn al 10 jaar werkzaam op het gebied van branding en web development en hebben ons porfolio per jaar uitgebouwd. 

+100 websites

In de afgelopen 10 jaar hebben we meer dan 100 websites mogen ontwikkelen voor externe bedrijven of eigen concepten.

+25 cliënten

Wij hebben meer dan 25 tevreden en gezonde cliënten die we hebben ontwikkeld of ondersteund naar een nieuw niveau! 

+10 specialisaties

Wij zijn gespecialiseerd op bijna elk gebied en leveren compleet klare pakketten aan. Offline of online, wij pakken alles aan!

uit liefde voor uw bedrijf

Bij de Online Bedrijven Dokter staat persoonlijke begeleiding en zorg hoog in het vaandel. Wij begeleiden al meer dan 10 jaar diverse cliënten met het opzetten van hun bedrijf, het verbeteren van hun bedrijf of het realiseren van hun doelen. Wij zijn geen partner die enkel zijn taak doet volgens het papiertje, bij ons kunt u volledig persoonlijke zorg verwachten en wij blijven constant met u meedenken in mogelijkheden, of u het nu wilt of niet! Wij gaan altijd net dat extra stukje verder dan de rest en pakken zaken ook net iets anders aan, je moet je immers goed onderscheiden van je concurrentie. Met ons specialisme en ervaring garanderen wij onze cliënten en goed resultaat waar niet alleen uw bedrijf beter van wordt, maar ook uzelf.

persoonlijke zorg

Hai! ik ben mark

Leuk kennis te maken, ik ben Mark Gerrits en het gezicht en oprichter van de Online Bedrijven Dokter. Zelf ben ik al meer dan 10 jaar werkzaam in de online en offline wereld waarbij ik mijn eerste website bouwde toen ik 15 jaar oud was. Deze hobby is uiteindelijk uitgegroeid tot een professionele agency waarbij ik bedrijven (internationaal) adviseer en ontwikkel. Naast dat ik voor externe bedrijven concepten ontwikkel, bedenk en ontwikkel ik ook diverse eigen bedrijven en concepten. Ik heb diverse succesvolle online bedrijven op de markt gebracht en ben door ervaring gegroeid. Samen met de ervaring als manager met personeel en het besturen van een bedrijf, kan ik me verplaatsen in jouw positie. Met een ondernemende visie, heel veel ervaring het nooit opgeven voor iets dat je wilt, til ik jouw bedrijf naar een nieuw niveau!